Udruga osoba s poteškoćama u razvoju Kuća Nade i ove godine obilježila Dan općine

 Udruga osoba s poteškoćama u razvoju Kuća Nade i ove godine obilježila Dan općine

Povodom obilježavanja Dan općine Udruga osoba s poteškoćama u razvoju Kuća Nade dostavila nam je priopćenje za javnost i fotografije koje objavljujemo u nastavku:

Udruga osoba s poteškoćama u razvoju Kuća Nade, u sklopu obilježavanja Dana općine Odžak , u svojim prostorijama obilježila je Karnevalski dan. Iako već drugu godinu nismo u mogućnosti sudjelovati u Karnevalskoj povorci na sami Dan Općine zbog hladnoće i loših vremenskih uvjeta koji utječu na zdravstveno stanje naših mladih, mi na svoj način proslavimo ovaj za nas važan dan.

Tako smo i ove godine kroz četiri tematski kostimirane skupine prenijeli predivne priče o Faraonu i Kleopatri te njihovoj ljubavi, povijesti i graditeljskim sposobnostima.

Druga skupina je iznijela priču o ljubavi i koliko je ona važna za naš život u svakom smislu te riječi, dok je treća skupina na sebi svojstven i šaljiv način željela nas upozoriti na zdravlje zubića kao i održavanje istih. Te zadnja ali nimalo manje važna skupina vrijednih i marljivih mrava koji su  kroz svoju kreativnost pokazali koliko nam svima znači njihova snaga, snalažljivost, upornost i zajedništvo i da on njih možemo nešto novo naučiti.

Sve tematske priče koje smo kroz kratke skečeve prikazali u današnjem danu imale su značajnu pouku i dublje značenje osim samo zabavnog karaktera.

Mladi i Tim Kuće Nade želi Vam  Sretan Dan općine!

 

 

Image

GRADOVI I OPĆINE, PRIJATELJI ODŽAKA

VUKOVAR, REPUBLIKA HRVATSKA

Image

VALDENGO, REPUBLIKA ITALIJA

Image

ROASIO, REPUBLIKA ITALIJA

Image

RUGVICA, REPUBLIKA HRVATSKA

Image

 

Trg Bosne i Hercegovine,

76290 Odžak

Telefonska centrala:
031 761 016, 031 761 027
063 776 729, 063 390 531
Fax: 031 711 100

Matični ured:
031 761 480