Potpisivanje Sporazuma o prijenosu financijskih sredstava za unutrašnje uređenje župne kuće u Donjem Svilaju

Potpisivanje Sporazuma o prijenosu financijskih sredstava za unutrašnje uređenje župne kuće u Donjem Svilaju

Općinska načelnica Nada Ćulap i Mijo Matanović, zastupnik u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, nazočili su danas potpisivanju Sporazuma o prijenosu financijskih sredstava za unutarnje uređenje župne kuće župe Imena Marijina u Donjem Svilaju između Komisije za izbjeglice i raseljena lica Bosne i Hercegovine, Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice Bosne i Hercegovine, Fonda za povratak Bosne i Hercegovine i župe Imena Marijina Donji Svilaj.

Sporazum su potpisali Josip Jerković, dopredsjednik Republike Srpske, Davor Čordaš, predsjednik Komisije za izbjeglice i raseljena lica Bosne i Hercegovine i fra Mladen Jozić, župnik u Donjem Svilaju.

Sredstva koja dodjeljuje Fond za povratak BiH na osnovu Odluke Komisije za izbjeglice i raseljena lica BiH, namijenjena su za unutarnje uređenje župne kuće, a radi se o iznosu od 25 000 KM. Nadzor početka radova i transparentnog i namjenskog utroška dodijeljenih sredstava vršit će Ministarstvo za ljudska prava i izbjeglice Bosne i Hercegovine.