Javna rasprava o Nacrtu Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o koncesijama

Javna rasprava o Nacrtu Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o koncesijama

Zaključkom Vlade Županije Posavske broj 01-02-187/21 od 8. 4 .2021. godine, Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Županije Posavske i Ministarstvo gospodarstva, rada i prostornog uređenja Županije Posavske, se zadužuju se da provedu Javnu raspravu o Nacrtu Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o koncesijama, sukladno Zaključku Skupštine Županije Posavske broj 01-02-40-2/21 od 31. 3. 2021. godine.

Javna rasprava održat će se u četvrtak, 6. 5. 2021. godine, s početkom u 12:00 sati u Hrvatskom domu u Domaljevcu (pored zgrade Skupštine Županije Posavske).

Primjedbe, prijedloge i sugestije možete dostaviti Ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Županije Posavske na adresu: Jug I, 76270 Orašje ili na email adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i/ili Ministarstvu gospodarstva, rada i prostornog uređenja Županije Posavske na adresu: Glavni trg b.b., 76290 Odžak ili na email adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Pozivaju se svi zainteresirani da sudjeluju u javnoj raspravi o Nacrtu Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o koncesijama, kako bi se, na temelju primjedbi, prijedloga i sugestija, pridonijelo kvalitetnoj izradi konačnog teksta o izmjenama i dopunama Zakona.

Nacrt Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o koncesijama možete preuzeti na sljedećoj poveznici:

Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o koncesijama