Javni poziv Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Županije Posavske

Javni poziv Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Županije Posavske

Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Županije Posavske objavilo je Javni poziv za sufinanciranje nabave specijalizirane poljoprivredne mehanizacije u voćarskoj proizvodnji i proizvodnji industrijskog bilja.

Novčana potpora je namijenjena udrugama sa područja Županije Posavske za sufinanciranje nabave specijalizirane poljoprivredne mehanizacije u voćarskoj proizvodnji i proizvodnji industrijskog bilja radi opremanja strojnog prstena.

Ukupan iznos sredstava predviđen za sufinanciranje nabave specijalizirane poljoprivredne mehanizacije u voćarskoj proizvodnji i proizvodnji industrijskog bilja u 2021. godini po ovom javnom pozivu je 30.000,00 KM.

Nabava specijalizirane poljoprivredne mehanizacije u voćarskoj proizvodnji i proizvodnji industrijskog bilja u 2021. godini će se sufinancirati iznosom do 60% iznosa prikazanog na predračunu o nabavi specijalizirane poljoprivredne mehanizacije.

Ako ukupan zbroj iznosa sredstava prijava koje ispunjavaju kriterije ovog javnog poziva bude veći od ukupnog iznosa sredstava predviđenih za sufinanciranje nabave specijalizirane poljoprivredne mehanizacije u voćarskoj proizvodnji i proizvodnji industrijskog bilja u 2021. godini, izvršit će se proporcionalno smanjivanje iznosa sredstava gore navedenih prijava.

Pod pojmom nabave specijalizirane poljoprivredne mehanizacije u voćarskoj proizvodnji smatra se nabava sakupljača granja minimalne radne širine 140 cm.

Pod pojmom nabave specijalizirane poljoprivredne mehanizacije u proizvodnji industrijskog bilja smatra se nabava berača duhana minimalne snage motora od 110 KS.

Poveznice za preuzimanje: